EUROLEAGUE

Νοσοκομείο ο Ολυμπιακός: 3 τραυματισμοί σε 20 μέρες

Νοσοκομείο ο Ολυμπιακός: 3 τραυματισμοί σε 20 μέρες

Ύστερα από τους τραυματισμούς των Σπανούλη και Ρόμπερτς, ο Ολυμπιακός είδε μέσα σε περίπου 20 μέρες να τραυματίζεται και τρίτος παίκτης του. Νέο θύμα ο Τιλί.

Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί στην ομάδα του Ολυμπιακού έχουν μετατρέψει τους "ερυθρόλευκους" σε.... νοσοκομείο. Τελευταίο θύμα ο Κιμ Τιλί, ο οποίος λαβώθηκε κατά την διάρκεια της προθέρμανσης (!)κόντρα στην Μπασκόνια.

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα ταξιδέψει στα φιλικά προετοιμασίας στην Κωνσταντινούπολη, λόγω πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Φάρο, αλλά οι ενοχλήσεις (τενοντίτιδα) επέστρεψαν και ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" παραμένει εκτός δράσης, χάνοντας το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όσο και την πρεμιέρα της EuroLeague απέναντι στην Μπασκόνια.

Την 1η Οκτωβρίου, ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης από τους νεοαποκτηθέντες των "ερυθρολεύκων", υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ, ο οποίος είχε και νωρίτερα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, παραμένει από τότε εκτός αγωνιστικής δράσης, έχοντας χάσει επίσης τα ματς απέναντι σε Παναθηναϊκό και Μπασκόνια, με τους Πειραιώτες να αναγκάζονται να πορευτούν χωρίς δύο εκ των βασικών τους γκαρντ.

την 12η Οκτωβρίου, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ακόμη μυικό τραυματισμό. Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην φετινή EuroLeague απέναντι στην Μπασκόνια, ο Κιμ Τιλί, σε προσπάθεια του να καρφώσει τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε. Ο Γάλλος φόργουορντ θα κάνει εξετάσεις για διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σε όλα αυτά, να προσθέσουμε και την επέμβαση που έκανε ο Κώστας Παπανικολάου στον αστράγαλο πριν μερικές εβδομάδες, χάνοντας και εκείνος μέρος των προπονήσεων για περίπου μια εβδομάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ