EUROLEAGUE

Νοκ-άουτ ο Λοτζέσκι με Ζάλγκιρις

Νοκ-άουτ ο Λοτζέσκι με Ζάλγκιρις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι κόντρα στην Ζάλγκιρις, καθώς ο Αμερικανός σουτέρ δεν είναι ακόμη έτοιμος. Την Παρασκευή (18/3) θα κάνει νέες εξετάσεις για να δει αν έχει βελτιωθεί το πρόβλημα στην σπλήνα του.

Ο Ματ Λοτζέσκι ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με ιογενής λοίμωξη στην σπλήνα του, η οποία και διογκώθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αθλητής να αισθανθεί έντονη κόπωση, στομαχικές διαταραχές, πυρετό, αλλά και να υποστεί απώλεια βάρους.

Ο Ματ Λοτζέσκι, συγκεκριμένα, έχει προσβληθεί από μεγαλοκυτταροιό. Τις τελευταίες μέρες αισθάνεται καλύτερα, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του, έχει αρχίσει προπονήσεις, αλλά οι εξετάσεις δείχνουν πως ακόμη δεν είναι έτοιμος να μπει κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Αμερικανός σουτέρ, λοιπόν, δεν θα αγωνιστεί στην ερχόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ, την Παρασκευή (18/3) και θα προσπαθήσει να προλάβει το παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ στο ΣΕΦ (25/3), την ερχόμενη εβδομάδα.

Ανήμερα του αγώνα με την Ζάλγκιρις (Παρασκευή, 18/3) ο παίκτης θα πάει για νέες εξετάσεις. Ζητούμενο να έχει βελτιωθεί το πρόβλημα στην σπλήνα του, η οποία διογκώθηκε ύστερα από την ιογενής λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε. Ο Ματ Λοτζέσκι θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή, όπως και το ατομικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο ΣΕΦ.

Στο Sport24.gr σας είχαμε αναλύσει πρόσφατα το πως είναι η... ζωή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν στην Euroleague χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι. Οι Πειραιώτες φέτος έχουν δώσει 20 παιχνίδια στην διοργάνωση και ο Αμερικανός σουτέρ έχει χάσει τα 10 (!) από αυτά, εξαιτίας των προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει φέτος. Πρώτα ήταν η θλάση που υπέστη στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και τώρα η ιογενής λοίμωξη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ