EUROLEAGUE

Οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στον Sport24 Radio 103,3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Σφαιρόπουλος, Τόμιτς, Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπαπέτρου μίλησαν στον Παντελή Διαμαντόπουλο και στον Sport24 Radio 103,3, αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο με 66-71.

Ο Sport24 Radio 103,3 έδωσε το "παρών" στο Μιλάνο με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης συνομίλησε με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο, Μίλαν Τόμιτς, Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τόμιτς: "Νίκη για την ψυχολογία μας"

Για την εκτός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο: “Θέλαμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας με ένα δυνατό αντίπαλο. Χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη για την ψυχολογία μας. Εμείς, παρά τα ματς στα οποία ηττηθήκαμε, δουλεύουμε καλά και κάνουμε βήματα προς τα πάνω».

Για τον αγώνα: “Η Αρμάνι παίζει ένα πολύ γρήγορο μπάσκετ. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο εκεί όπου κρίνονται τα ματς. Τακτικά, όλοι οι παίκτες έκαναν αυτά που είχαμε πει πριν από το παιχνίδι”.

Σπανούλης: "Έκανα αυτό που έπρεπε όταν πήρα την μπάλα"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, είπε τα εξής στον Sport24 Radio 103,3: “Πήρα τη μπάλα κι έκανα αυτό που πρέπει. Έχουμε ακόμα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, ειδικά εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα. Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, αλλά αυτή η νίκη βοηθάει την ψυχολογία. Δουλεύουμε με στόχο να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο”.

Πρίντεζης: "Η ταυτότητα μας είναι η άμυνα"

O 30χρονος πάουερ-φόργουορντ των Πειραιωτών, σχολίασε: “Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε εκτός έδρας για τον χαρακτήρα της ομάδας. Τέτοιες νίκες φτιάχνουν το χαρακτήρα μας και ετοιμαζόμαστε για τη δύσκολη συνέχεια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχτήκαμε τους λιγότερους πόντους και αυτό είναι το σημαντικότερο. Η ταυτότητα μας είναι η άμυνα κι εμείς τα πήγαμε πολύ καλά. Σε αυτό τον δρόμο θέλουμε να προχωρήσουμε”.

Παπαπέτρου: "Ο Βασίλης και ο Γιώργος μας βοηθούν πολύ"

O 21χρονος φόργουορντ των ερυθρολεύκων, είπε: “Ο Βασίλης και ο Γιώργος μας βοηθούν πολύ και ξέρουν τι να κάνουν στα κρίσιμα σημεία. Για όλες τις ομάδες είναι νωρίς. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε ειδικά εκτός έδρας. Δουλεύουμε και κάνουμε αυτό το οποίο μας ζητάει ο προπονητής μας, ώστε να είμαστε συνεχώς καλύτεροι”.

Σφαιρόπουλος: "Δεν είχαμε άγχος"

O προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας, τόνισε: "Δουλέψαμε πολύ καλά γι΄ αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαμε άγχος. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, αν εξαιρέσουμε την πρώτη περίοδο. Ήμασταν κοντά στα στάνταρντς που θέλω να έχουμε. Η επίθεση μας ήταν αρκετά καλή, σίγουρα όμως θέλει βελτίωση. Ακόμη και η άμυνα μας μπορεί να βελτιωθεί. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως για την ψυχολογία μας. Όλες οι νίκες είναι σημαντικές, αλλά οι εκτός έδρας σου δίνουν καλύτερη ψυχολογία”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ