EUROLEAGUE

Να επιβάλει τον νόμο του ΣΕΦ και με την Αρμάνι

Να επιβάλει τον νόμο του ΣΕΦ και με την Αρμάνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς της Τρίτης (25/10, 21:00). Στόχος του να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο ΣΕΦ. Θα παίξει ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, σε ρόλο "εξολοθρευτή" ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (25/10, 21:00, Nova2), με τους Πειραιώτες να υποδέχονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Αρμάνι Μιλάνο Τζινς, για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Oι "ερυθρόλευκοι" δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ προπονήθηκε για ακόμη μία φορά με την ομάδα και είναι δεδομένη η συμμετοχή κόντρα στους Ιταλούς. Ο Σέρβος σέντερ είχε μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο (στον τένοντα), αλλά τις ξεπέρασε και είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ένα σύνολο που διαθέτει αξιόλογους "ψηλούς", με έφεση στην επίθεση, όπως ο Μίροσλαβ Ρανούλιτσα, ο Μίλαν Μάτσβαν, ο Τζαμέν ΜακΛίν, αλλά και ο Νταβίντ Πασκόλο και τόσο ο "Μιλού", όσο και οι υπόλοιποι (Γιανγκ, Μπιρτς, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Παπαπέτρου) θα έχουν αρκετή δουλειά στην άμυνα κοντά στο καλάθι.

Στόχος του Ολυμπιακού να επιβάλει τον νόμο του στο ΣΕΦ, καθώς οι Πειραιώτες φέτος, μέχρι στιγμής, παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ στο "σπίτι" τους, σημειώνοντας επιβλητικές νίκες (+25 με Παναθηναϊκό, +24 με Εφές), βρίσκοντας τρομερό τέμπο στο παιχνίδι τους. Σκοπός των πρωταθλητών Ελλάδας να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Η Αρμάνι Μιλάνο έχει ικανότητα στο σκοράρισμα (90 πόντους μέσο όρο) και η αποτελεσματική άμυνα, τόσο η ατομική, όσο και η ομάδα, είναι κάτι που επιβάλλεται να εμφανίσει στο παρκέ η ομάδα του Πειραιά.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, θέλουν να πιέσουν στην άμυνα, από την πρώτη πάσα, να κλέψουν μπάλες, να ασφαλίσουν τα ριμπάουντ και να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο, σκοράροντας όσο πιο συχνά γίνεται σε καταστάσεις πρωτεύοντα και δευτερεύοντα αιφνιδιασμού, κάτι το οποίο το πράττουν περίφημα φέτος, πηγαίνοντας τα παιχνίδια τους σε υψηλό τέμπο και σε πολλές κατοχές. Ο Κώστας Παπανικολάου αναμένεται να έχει και πάλι τον ρόλο του "εξολοθρευτή", αναλαμβάνοντας τον περιορισμό του αντίπαλου πλέι-μέικερ και συγκεκριμένα του Ρίκι Χίκμαν. Ρόλος ο οποίος του έχει ταιριάξει, καθώς στις προηγούμενες αναμετρήσεις είχε "εξαφανίσει" τους Νικ Καλάθη και Τζέισον Γκρέιντζερ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ