EUROLEAGUE

"Μυστικό η άμυνα"

"Μυστικό η άμυνα"

Ο Μπράιαντ Ντάνστον και ο Οθέλο Χάντερ δεν μοιράζονται μόνο την ίδια θέση. Μοιράζονται και τις ίδιες απόψεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα σημεία κλειδιά της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Οι δύο Αμερικανοί στάθηκαν στην άμυνα του Ολυμπιακού και στη μάχη των ριμπάουντ, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε η ομάδα τους να φτάσει στη νίκη με 73-71 και στο 2-1 στη σειρά.

Μετά το τέλος του ματς ο Μπράιαντ Ντάνστον τόνισε: "Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ. Και πάλι χάσαμε στα ριμπάουντ, αλλά κάναμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Η σειρά θα κριθεί στην άμυνα. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα. Κάναμε αυτό που έπρεπε και μένει ένα παιχνίδι. Είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να πάμε σπίτι να κοιμηθούμε, να ξεκουραστούμε. Και μετά να παλέψουμε και πάλι. Από τη στιγμή που δείξουμε την ίδια μαχητικότητα τότε θα κερδίσουμε".

Από τη μεριά του ο Οθέλο Χάντερ θεωρεί ότι "η άμυνα μας ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά και κερδίσαμε". Αναφέρθηκε και στην ανάκαμψη της Μπαρτσελόνα λέγοντας ότι " χάσαμε κάποια ριμπάουντ και ο αντίπαλος μας άλλαξε την εικόνα του αγώνα". Ο Αμερικανός σέντερ ξεφύσηξε ανακουφισμένος όταν η συζήτηση πήγε στο μαρκάρισμα του Τόμιτς, απέναντι στον οποίο έκανε πολύ καλή δουλειά.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ