EUROLEAGUE

Μπράουν: "Ευκαιρία να πάμε στο Final Four"

Μπράουν: "Ευκαιρία να πάμε στο Final Four"

Ο Μπόμπι Μπράουν δεν έκρυψε την επιθυμία του ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση για το Final Four της EuroLeague και στάθηκε στην διαφαινόμενη επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ο Μπόμπι Μπράουν ενόψει του... τζάμπολ της προημιτελικής σειράς της EuroLeague του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις (18/4, 21:15) αναφέρθηκε στο όνειρό του για να αγωνιστεί σε ένα Final Four και σημείωσε την δυσκολία των αγώνων με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ μίλησε και για την διαφαινόμενη επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη.

"Είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμασταν καθημερινά για τα ματς με την Ζάλγκιρις και έχουμε ακόμα μία προπόνηση. Είδαμε video. Πιστεύω πως όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα. Θα θέλαμε να είναι όλοι υγιείς, ο Παπανικολάου δεν είναι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι", είπε αρχικά ο Μπόμπι Μπράουν, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να αναφερθεί στο ματσάρισμα του Γιώργου Πρίντεζη με τον Παούλιους Γιανκούνας:

"Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει ο Πρίντεζης. Θα είναι κλειδί αυτό το ματσάρισμα. Ο Πρίντεζης είναι πολύ έμπειρος παίκτης, προσφέρει πολλά στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που θα είναι πίσω μαζί μας".

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν η πρόκριση στο Final Four αποτελεί όνειρο για τον ίδιο, καθώς με την Σιένα δεν είχε καταφέρει φτάσει στα ημιτελικά της EuroLeague: "Σίγουρα. Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Νιώθω πως έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία. Τότε νιώθαμε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε, αλλά τώρα έχω μία πολύ καλή ευκαιρία μπροστά μου με τον Ολυμπιακό".

Τέλος, ο Μπόμπι Μπράουν αναφέρθηκε στην εμπειρία της ομάδας του: "Έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν φτάσει ως το Final Four κι έχουν κατακτήσει τίτλους. Σίγουρα η εμπειρία μετράει, αλλά θα είναι μία πολύ δύσκολη σειρά. Η Ζάλγκιρις είναι σκληρή ομάδα κι έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Παλεύει ως το τέλος και θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

ΡΟΜΠΕΡΤΣ: ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς από την πλευρά του δεν έκρυψε πως "είμαστε ενθουσιασμένοι που αρχίζουν τα playoffs. Γνωρίζουμε την Ζάλγκιρις. Η σειρά θα είναι δύσκολη, καθώς η Ζάλγκιρις είναι πολύ καλή ομάδα".

Σχετικά με τον Γιώργο Πρίντεζη, είπε: "Σημαίνει πολλά για εμάς η επιστροφή του. Είναι ένας παίκτης κλειδί για την ομάδα μας. Σίγουρα θα μας βοηθήσει. Με εκείνον είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει όλοι να δώσουμε το 100%".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ