EUROLEAGUE

Μπόγρης: "Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό στα playoffs"

Μπόγρης: "Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό στα playoffs"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπόγρης δεν έκρυψε πως επιθυμεί ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει στα playoffs της EuroLeague τον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ αναφέρθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε με έναν ξεχωριστό τρόπο τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός , αλλά τόνισε πως ο ίδιος και οι υγιείς συμπαίκτες του θα δώσουν το κάτι παραπάνω απέναντι στην Ζάλγκιρις (7/4, 18:00) στην 30η και τελευταία "στροφή" της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, ενώ... αποκάλυψε πως ο ίδιος προτιμά στα playoffs να υπάρξει... εμφύλιος.

"Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς με μία ομάδα επιπέδου πλέι οφ που μπορεί να την βρούμε και μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Ζάλγκιρις είναι μία «ομάδα προπονητή» που σίγουρα θα μας έχει διαβάσει και θα ξέρει τα μειονεκτήματά μας, ώστε να ξέρει τι να κάνει από εμάς. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει και εμείς το ίδιο για να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θα μας δώσει την 3η θέση", δήλωσε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού πριν από την έναρξης της "ανοιχτής" προπόνησης της ομάδας του.

Όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα του, ο Γιώργος Μπόγρης είπε: "Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε πάτερ, γιατί ο Αγιασμός στην αρχή της χρονιάς δεν έπιασε. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Έχουμε την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ να καλύψουμε τις απουσίες. Πιστεύω πως θα είμαστε όλοι έτοιμοι, από τον πρώτο ως τον ενδέκατο - γιατί θα κατέβουμε με ενδεκάδα - να είμαστε συγκεντρωμένοι για να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε τα κενά και τις απουσίες".

Ο 29χρονος σέντερ, όμως, μίλησε και στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον αντίπαλο που προτιμά στα προημιτελικά της EuroLeague. " Kάθε ματς στα playoffs είναι ιδιαίτερο. Είναι όλες διαφορετικές ομάδες. Θα ήθελα ως Γιώργος τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι πάντα ιδιαίτερα ματς, που ο καθένας θέλει να δείξει το κάτι παραπάνω. Θα έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας, τέτοια ματς αρέσουν στο κόσμο. Πιο βατός, αν και δεν υπάρχουν βατοί, ίσως ήταν η Ζαλγκίρις ή η Μπασκόνια, όμως θέλω Παναθηναϊκό γιατί είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, είναι αυτά που θέλεις να παίζεις. Παρόλα αυτά, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, θα είναι το ίδιο από θέμα συγκέντρωσης".

ΡΟΜΠΕΡΤΣ: "NA ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ"

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς από την πλευρά του ανέφερε: "Προφανώς είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, γιατί έχει καθοριστική σημασία για την κατάταξη. ΘA είναι ένα καλό τεστ για playoffs απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι παρά τις απουσίες".

Για τους... λαβωμένους συμπαίκτες του, είπε: "Είναι δύσκολο να μπούμε στα παπούτσια τους. Είναι παίκτες που δίνουν πολλά στην ομάδα. Πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, όπως έχουμε πράξει και στο παρελθόν".

Επίσης, του ζητήθηκε να σταθεί στον Γιώργο Πρίντεζη: "Το κενό του Πρίντεζη είναι πολύ μεγάλο τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Πρέπει να καλύψουμε το κενό του ως ομάδα και να νικήσουμε".

Για τις ήττες του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα στην EuroLeage, ανέφερε: "Όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Παίζουν πιο σκληρά και με περισσότερη ενέργεια. Πρέπει να παίρνουμε σοβαρά κάθε παιχνίδι".

Τέλος, ο Μπράιαν Ρόμπερτς δήλωσε πως η Ζάλγκιρις " έχει σπουδαία προπονητή. Είναι μία ισορροπημένη ομάδα. Παίζει πολύ καλά ως ομάδα και πρέπει να τους σταματήσουμε όλους".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ