EUROLEAGUE

Μπόγρης: "Δεν είναι το τέλος του κόσμου"

Μπόγρης: "Δεν είναι το τέλος του κόσμου"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τη νέα ήττα του Ολυμπιακού από την Ζάλγκιρις και στάθηκε στη σημασία που του τέταρτου αγώνα της σειράς των playoffs της EuroLeague (26/4,20:00). Τι δήλωσε ο Μπράιαν Ρόμπερτς...

Ο Ολυμπιακός στον τρίτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague ηττήθηκε από την Ζάλγκιρις και ο Γιώργος Μπόγρης στάθηκε στην τελευταία ευκαιρία που έχει η ομάδα του την Πέμπτη (26/4, 20:00) για να μείνει "ζωντανή" στη διοργάνωση της φετινής σεζόν.

"Αστόχησαμε σε μερικά ελεύθερα σουτ και αυτό επηρέασε τόσο την επίθεσή μας, όσο και την άμυνά μας. Ηττηθήκαμε, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Σε δύο ημέρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Είναι ένα ένα do - or - die παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς", δήλωσε ο 29χρονος σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς από την πλευρά του ανέφερε "πως δεν παίξαμε καλή άμυνα. Η Ζάλγκιρις έβαλε μερικά εύκολα καλάθια και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση της νίκης. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ήττα να μας επηρεάσει. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έχει συμβεί και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι. Αν μείνουμε ενωμένοι, θα μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ