EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Έπαιξε αποφασιστικά και έδειξε έτοιμη η Ρεάλ"

Μπαρτζώκας: "Έπαιξε αποφασιστικά και έδειξε έτοιμη η Ρεάλ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αποφασιστικότητα της Ρεάλ, ενώ πρόσθεσε πώς ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης.

Αποστολή στη Μαδρίτη: Βασίλης Δελής

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αποφασιστικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στην λάθος προσέγγιση του ματς από την ομάδα του.

" Συγχαρητήρια στη Ρεάλ έκανε το 1-0 καθώς έπαιξε πολύ αποφασιστικά κι έδειξε έτοιμη. Εμείς κάναμε ένα βασικό λάθος στην προσέγγιση του ματς. Είχαμε πει να μην ανοίξει το ματς κι αυτό θα ξεκινούσε από τις επιλογές στην επίθεση. Με 15 λάθη εκ των οποίων τα 11 ήταν κλεψίματα φάγαμε 48 πόντους στο πρώτο μέρος και αυτή δεν ήταν η προσέγγιση για να κερδίσουμε. Εμείς θα προετοιμαστολυμε κατάλληλα για το δεύτερο ματς και να κερδίσουμε εδώ μέσα. Χωρίς αμφιβολία ο Ρούντι είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, πήρε κάποιες προσωοπικές ενέργεις, αλλά δεν έκανε κάτι που δεν περιμέναμε. εμείς έπρεπε να είμαστε περισσότερο έτοιμοι να αντιδράσουμε γι'αυτό".

Για την περιορισμένη συμμετοχή του Σερμαντίνι είπε απλά πως... " Ήταν μια απόφαση τακτικής. Δεν θεωρώ ότι υπερβολικά μόνος του. Βασίζουμε το παιχνίδι στην ομαδική λειτουργία, ο Σπανούλης είναι ο βασικός μας έκφραστης, αλλά νικάμε. Κάποιοι παίκτες που είναι ανενεργοί, πρέπει να μπουν πιο αποφασιστικοί και να μας βοηθήσουν".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ