EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Αποθεώνω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο"

Μπαρτζώκας: "Αποθεώνω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Στον κόσμο, αλλά και στην εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και την ισοφάριση σε 2-2.

" Καλησπερα σας. Θα ήθελα να αποθεώσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας. Όσο είμαι εδώ ποτέ δεν θυμάμαι τέτοια ατμόσφαιρα. Ήτα ένα πάρτι σήμερα. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη.

Έχουμε δύο νίκες απέναντι στην μέχρι τώρα καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Παίξαμε όλοι μαζί, έτσι θέλω να πω ένα ευχαριστώ. Είχαμε αμυντική συγκέντρωση και ελέγξαμε το παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στην επίθεση και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αναγκάσαμε τη Ρεάλ να έχει 10 τελικές πάσες ενώ εμείς είχαμε 19. Ήταν ένα ματς που το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Δεν θέλω να κάνω απολογισμό για το αν είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας τι θα είχε γίνει. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω, ότι και ο Πέτγουεϊ έκανε προσπάθεια και αξίζουν και σε αυτόν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, όπου δεν είμαστε το φαβορί, όμως έχουμε για εμένα αρκετές πιθανότητες".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ