EUROLEAGUE

Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς

Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς
EUROKINISSI

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έχει παίξει στους περισσότερους αγώνες και ποιος στους λιγότερους; Υπάρχει κάποιος που έχει δώσει το "παρών" σε όλες τις αναμετρήσεις; Το Sport24.gr σάς δίνει τις απαντήσεις...

Ο Ολυμπιακός για ακόμη μία σεζόν είδε την ατυχία να του χτυπάει αρκετές φορές την πόρτα, καθώς και φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν επηρεάσει την εικόνα που παρουσιάζει στα παρκέ, ενώ σε κανένα παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν θα αγωνιστεί πλήρης. Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα παραμείνει στα "πιτς" ως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, ενώ και ο Κιμ Τιλί τραυματίστηκε σοβαρά . Υπάρχει, όμως, κάποιος παίκτης που ήταν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και στα 33 παιχνίδια - 19 στην EuroLeague, 12 στην Stoiximan.gr Basket League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας - που έχει δώσει ο Ολυμπιακός; Η απάντηση είναι θετική...

Ο Χόλις Τόμπσον μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά αποτελεί τον μοναδικό "ερυθρόλευκο" που έχει κάνει το 33/33, καθώς έχει αγωνιστεί και σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν, ενώ στη 2η θέση της σχετικής λίστας και σε απόσταση... αναπνοής βρίσκονται οι Κώστας Παπανικολάου, Τζαμέλ ΜακΛίν και Γιάνις Στρέλνιεκς που μετρούν 32 συμμετοχές. Ο Αμερικανός σέντερ μέχρι και το ματς με την Χίμκι για την 19η αγωνιστική της EuroLeague είχε το απόλυτο, αλλά ο μυϊκός σπασμός στη μέση που τον ταλαιπωρεί , είχε ως αποτέλεσμα να γραφτεί για πρώτη φορά στο απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος θα απουσιάσει από το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr εξαιτίας της κάκωσης που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Χίμκι , μετράει 31 συμμετοχές, ενώ σε 28 παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Γιώργος Πρίντεζης έχουν αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια, ενώ o Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει μία συμμετοχή λιγότερη. Ο Γιώργος Μπόγρης (24 συμ.) είναι στην 9η θέση, ενώ πίσω του βρίσκονται οι Κάιλ Ουίλτζερ και Βασίλης Τολιόπουλος που έχουν αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια έκαστος.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει 16 συμμετοχές, καθώς απουσίασε για δύο μήνες από την αγωνιστή δράση και Δημήτρης Αγραβάνης, τον οποίο θα δούμε στα παρκέ από τη νέα σεζόν, έπαιξε σε 15 παιχνίδια. Ο Νίκος Αρσενόπουλος έχει συλλέξει εμπειρίες σε 5 παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League, ενώ ο Κιμ Τιλί πριν τραυματιστεί, πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 2 παιχνίδια.

O Xόλις Τόμπσον είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια, ενώ στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας προς το παρόν βρίσκεται ο Κιμ Τιλί, του οποίου η αποθεραπεία πηγαίνει καλύτερα από ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί, με τον ίδιο να... χτίζει καθημερινά την επιστροφή του . Οι περισσότερες απουσίες των παικτών της πρώτης γραμμής του Ολυμπιακού οφείλονται σε τραυματισμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρχαν κι εκείνες που έγιναν για λόγους τακτικής ή ξεκούρασης.

Οι "ερυθρόλευκες" συμμετοχές:

Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ