EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ: "Πιο σκληροί στα playoffs"

Μιλουτίνοβ: "Πιο σκληροί στα playoffs"
EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θέλει ο Ολυμπιακός να χρησιμοποιήσει το... πάθημα από την Ζάλγκιρις σαν μάθημα και να εμφανιστεί βελτιωμένος στα playoffs της EuroLeague. Τι δήλωσε ο Μπράιαν Ρόμπερτς...

Ο "λαβωμένος" Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ζάλγκιρις και Νίκολα Μιλουτίνοβ στάθηκε στην κακή άμυνα της ομάδας του, ενώ επιχείρησε να δώσει και το σύνθημα αντεπίθεσης ενόψει των playoffs της EuroLeague.

"Aυτό που έφταιξε για εμάς στο τέλος ήταν η άσχημη άμυνα που παίξαμε. Δεν παίξαμε καλή άμυνα και η Ζάλγκιρις μπήκε στο παιχνίδια. Οι απουσίες έπαιξαν ρόλο, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε πιο σκληροί στα playoffs. Αυτή η ήττα ήταν ένα καλό μάθημα για την συνέχεια", είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μετά το τέλος της αναμέτρησης της 30ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague .

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς από την πλευρά του παρατήρησε πως "γνωρίζαμε πως δεν θα τα παρατούσαν. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά δεν καθαρίσαμε το ματς. Θα μας βοηθούσε αν έπαιζαν κάποιοι από τους τραυματίες, αλλά και πάλι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ