EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ: "Έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε και άλλο"

Μιλουτίνοβ: "Έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε και άλλο"

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ μίλησε και ο Τζαμέλ ΜακΛίν.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση με 92-83 για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Σέρβο σέντερ να αναφέρεται στην καλή συνεργασία που έχει με τον Τζαμέλ ΜακΛίν, ασχέτως του ότι είναι διαφορετικού στυλ ψηλοί.

"Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και ότι δεν εγκαταλείψαμε στην παράταση", είπε αρχικά στη NOVA, ενώ για το τι τους είπε ο Σφαιρόπουλος, απάντησε: "Μας είπε ό,τι χρειάστηκε να κάνουμε στην παράταση και αυτό κάναμε".

Για το ότι η ομάδα χτίζει χαρακτήρα με τέτοιες νίκες, ανέφερε: "Σίγουρα μας βοήθησε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια, αλλά ακόμα είναι Δεκέμβρης και έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε και άλλο στο παιχνίδι μας".

Για τη συνεργασία του με τον ΜακΛίν και το γεγονός πως είναι διαφορετικοί ψηλοί, τόνισε: "Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ, συμπληρώνουμε ο ένας με τον άλλον. Και οι δύο παίζουμε πολύ καλά κόντρα σε άλλες ομάδες".

Για το ρεκόρ της ομάδας του είπε: "Είναι καλό, αλλά ακόμα είναι Δεκέμβρης και έχουμε πολλά παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να μείνουμε ταπεινοί".

ΜακΛίν: "Ο κόουτς μάς έκανε να συγκεντρωθούμε ξανά"

Η χαλάρωση του Ολυμπιακού έκανε το παιχνίδι ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Τζαμέλ ΜακΛίν, ο οποίος στάθηκε στην αφύπνιση του ίδιου και των συμπαικτών του από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Αμερικανός τόνισε: "Κάθε νίκη ειδικά απέναντι σε μια τέτοια ομάδα ενισχύει το χαρακτήρα μας. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα και αυτά ήρθαν στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Αλλά, ο κόουτς μάς έκανε να συγκεντρωθούμε ξανά και να αντιδράσουμε καλά στο τέλος.

Το ζον πρες μάς καθυστέρησε λίγο, αλλά βρήκαμε λύση. Όταν πήγε το ματς στην παράταση, είπε πάμε να νικήσουμε, έχουμε πέντε λεπτά ακόμη. Είναι μία καλή νίκη, αλλά είναι ακόμη Δεκέμβρης".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ