EUROLEAGUE

Μιλουτίνοφ: "Χαρούμενος που επιστρέφω"

Μιλουτίνοφ: "Χαρούμενος που επιστρέφω"
ΕUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1, 21:00) και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στη δράση.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έσβησε το όνομά του από το απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο θα επιστρέψει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ πριν από την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης (4/1) της ομάδας του τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου.

"Εχουν καλό ρόστερ, είναι γεμάτοι σε κάθε θέση και παίζουν πιο γρήγορα και καλά πλέον από τον τότε, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε σωστά", είπε αρχικά ο Σέρβος σέντερ, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται:

"Είμαι έτοιμος, όλοι νιώθουν νευρικοί όταν έχουν μείνει εκτός, αλλά είμαι χαρούμενος που επιστρέφω".

Τέλος, ο Σέρβος σέντερ ρωτήθηκε για τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο: " Η άμυνα θα είναι το κλειδί όπως πάντα και τα ριμπάουντ που είναι μέρος της άμυνας. Πρέπει να προστατέψουμε το καλάθι μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για να φτάσουμε στη νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι να παίζουμε καλά όπως κάναμε στον πρώτο γύρο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς".

Ο Βασίλης Τολιόπουλος από την πλευρά του παρατήρησε πως " η Μιλάνο είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν καλό ρόστερ και εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, να κλείσουμε καλά την περιφέρειά τους και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Η ομάδα μας πάντα προσέχει την άμυνα. Από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Χρειάζεται συνολική προσπάθεια όχι μόνο ατομική αλλά και από τους πέντε που θα βρίσκονται στο παρκέ, sτο «pick 'n' roll», στα «close out». Είναι πιο πλήρης και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση που αυτή είναι ουραγός και εμείς είμαστε πρώτοι. Είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί. Έχουμε κάνει εξαιρετικό πρώτο γύρο και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο, γιατί κάλλιστα μπορείς να τερματίσεις στην 6η ή την 7η θέση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ