EUROLEAGUE

Μετά τη Σιένα, η Λιμόζ!

Μετά τη Σιένα, η Λιμόζ!

Οι 49 πόντοι που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από τη Λιμόζ συνιστούν τη δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση των "ερυθρόλευκων" στην Euroleague έπειτα από τους 41 πόντους στον προημιτελικό με τη Σιένα, το 2011!

Ο Ολυμπιακός "ανέβηκε" στο 3-1 στον Β' όμιλο της Euroleague μετά το 75-49 επί της Λιμόζ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με κορυφαίουςτους Πρίντεζη (15π.), Σπανούλη (10π., 10ασ.) και τον τρομερό Γιανγκ (13π., 10ρ., 5κοψ.).

Οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Γάλλους στο πρώτο μέρος (28-29), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο... μεταμορφώθηκαν σε άμυνα και επίθεση, καταφέρνοντας στο τέλος να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα οι 49 πόντοι που δέχτηκαν οι "ερυθρόλευκοι" συνιστούν τη δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση στην Euroleague μετά το Game 1 της προημιτελικής σειράς με την Μοντεπάσκι Σιένα!

Στις 22 Μαρτίου 2011, ο Ολυμπιακός "σκόρπισε" τους Ιταλούς με το εκκωφαντικό 89-41 στο ΣΕΦ ωστόσο η Μοντεπάσκι ολοκλήρωσε την ολική επαναφορά στα επόμενα παιχνίδια και προκρίθηκε στο Final Four της Βαρκελώνης με 3-1 νίκες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ