EUROLEAGUE

Μέσα ο Σπανούλης, εκτός ο Πρίντεζης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (27/3) και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα (30/3, 19:00). Εκτός οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου....

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (27/3) άρχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague (30/3, 19:00) με την Ουνικάχα Μάλαγα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Βασίλη Σπανούλη να επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" είχε ταλαιπωρηθεί από τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα και δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Κόροιβο για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League , αλλά την Τρίτη (27/3) συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας του κι έσβησε το όνομά του από το απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αντιθέτως ο Γιώργος Πρίντεζης - έχει ένα σκίσιμο στα δάχτυλα του ποδιού - και ο Κώστας Παπανικολάου (τενοντίτιδα) παρέμειναν εκτός δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας τους, όπως και ο "λαβωμένος" εδώ και καιρό Δημήτρης Αγραβάνης. O Κώστας Παπανικολάου θα πάρει απουσία από το παιχνίδι στην Ανδαλουσία , ενώ η απόφαση για την συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη θα παρθεί τις επόμενες ημέρες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ