EUROLEAGUE

Μέσα ο Σπανούλης, έξω ο Λοτζέσκι με Ερυθρό Αστέρα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Βασίλη Σπανούλη αλλά χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, Live Blog από το Sport24.gr), αφού ο Αμερικανός με το Βελγικό διαβατήριο εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις (VIDEO).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Νότης Ψιλόπουλος

Ένας μέσα, ένας έξω. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι απολύτως υγιής, αφού δεν έχει ξεπεράσει εντελώς την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες (είχε υψηλό πυρετό), αλλά θα βρίσκεται κανονικά στην 12αδα του Ολυμπιακού για τον σημερινό (22/3) αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00). Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τον Ματ Λοτζέσκι.

Μέσα ο Σπανούλης, έξω ο Λοτζέσκι με Ερυθρό Αστέρα

Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο γκαρντ/φόργουορντ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, πονάει και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού κι έτσι θα μείνει εκτός 12αδας. Την θέση του Ματ Λοτζέσκι στην αποστολή αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Αθηναίου. Ανήμερα της αναμέτρησης, οι Πειραιώτες προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς στο Βελιγράδι.

Δείτε το VIDEO με την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ