EUROLEAGUE

Μέσα οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ

Μέσα οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ

Με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ στην δωδεκάδα του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Game 3 των playoffs της EuroLeague την Ζάλγκιρις (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στην Zalgirio Arena.

Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα είναι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού στην τρίτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς της EuroLeague του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Αποστολή στο Κάουνας: Σπύρος Καβαλιεράτος

Ο (υπ)αρχηγός του Ολυμπιακού έχει μία πληγή ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού έπειτα από επέμβαση που υποβλήθηκε για την αφαίρεση δύο τύλων (κάλων) και η συμμετοχή στο Game 3 με την Ζάλγκιρις ήταν αμφίβολη, αλλά τελικά θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του, καθώς δεν θέλησε να μείνει εκτός αυτής της κρίσιμης... μάχης.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ από την πλευρά του είχε τραυματιστεί στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο γόνατο και σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση θα έχασε τα ματς στο Κάουνας, αλλά τελικά θα βρίσκεται στην δωδεκάδα της ομάδας τους παρά το γεγονός πως ως πριν από λίγες ώρες η συμμετοχή του ήταν εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Σέρβος σέντερ δοκίμασε το πόδι του, δεν ένιωσε ενοχλήσεις και τελικά τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι δύο παίκτες, όπως και όλοι οι συμπαίκτες τους, έχουν τεράστια θέληση για να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας τους, ώστε να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας και να αποκτήσει προβάδισμα στην σειρά και τελικά θα βρίσκονται είναι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού. Εκτός της "ερυθρόλευκης" δωδεκάδας έμεινα οι Κάιλ Γουίλτζερ, Χόλις Τόμπσον και Βασίλης Τολιόπουλος.

Μέσα οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού:

PG: Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπράιαν Ρόμπερτς, Μπόμπι Μπράουν

SG: Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Στρέλνιεκς

SF: Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου

PF: Γιώργος Πρίντεζης, Κιμ Τιλί

C: Τζαμέλ ΜακΛίν, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιώργος Μπόγρης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ