EUROLEAGUE

Με Χάντερ στην Κωνσταντινούπολη

Με Χάντερ στην Κωνσταντινούπολη
INTIME SPORTS

Με τον Οθέλο Χάντερ στην αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για την Κωνσταντινούπολη, για το παιχνίδι της Πέμπτης (12/11, 20:00) κόντρα στην Εφές. Δύσκολα θα καταφέρει να παίξει ο Αμερικανός σέντερ.

Ο Οθέλο Χάντερ ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο ΣΕΦ την Τετάρτη (10/11) μαζί με τους συμπαίκτες του, συνεχίζοντας παράλληλα και το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Αμερικανός σέντερ αισθάνεται καλύτερα, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του (ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι, το οποίο υπέστη στη Πυλαία) και το προπονητικό-τιμ αποφάσισε να τον συμπεριελάβει στην αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (12/11, 20:00, Novasports2) κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στη Τουρκία με 13 παίκτες, αλλά το αν ο Οθέλο Χάντερ μπει στη δωδεκάδα για το παιχνίδι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Αμερικανός σέντερ αισθάνεται καλύτερα, αλλά είναι σχετικά ανέτοιμος, καθώς έχει μείνει εκτός προπονήσεων εδώ και αρκετές μέρες.

Στόχος των ερυθρολεύκων να πάρουν το "διπλό" απέναντι στον πρώην προπονητή τους, Ντούσαν Ίβκοβιτς, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι Πειραιώτες στην Κωνσταντινούπολη θα συναντήσουν και έναν παλιό τους γνώριμο, τον Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος, πλέον, συνεχίζει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές.

Ύστερα από την Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη. Η ομάδα θα μείνει μία μέρα εκεί και ακολούθως θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα, τα οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (15/11, 17:00) στην τοπική πόλη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ