EUROLEAGUE

Με Τζόνσον-Όντομ και χωρίς Λοτζέσκι στην Γερμανία

Με Τζόνσον-Όντομ και χωρίς Λοτζέσκι στην Γερμανία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζόνσον-Όντομ αισθάνθηκε αδιαθεσία, ήταν να μην ακολουθήσει την αποστολή, αλλά τελικά θα ταξιδέψει στην Γερμανία και θα παίξει κόντρα στην Μπάμπεργκ. Ο Λοτζέσκι θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με την Ζάλγκιρις.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" το πρωί της Τετάρτης, αναμένοντας την πτήση των 13:30 (με καθυστέρηση, καθώς ήταν προγραμματισμένη εκείνη στις 13:00) για την Γερμανία. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας την Πέμπτη (10/3, 21:00) θα αντιμετωπίσουν την Μπάμπεργκ, για την 10η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Σε ένα ματς που θέλουν μόνο την νίκη, στην προσπάθεια τους να πάρουν την πρόκριση για τα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, την προηγούμενη μέρα, αισθάνθηκε αδιαθεσία από κάτι που έφαγε, είχε στομαχικές διαταραχές και όλα έδειχναν πως θα απουσιάσει από την αναμέτρηση, παραμένοντας στην Αθήνα.

Τελικά, όμως, ύστερα και από εξετάσεις που έκανε στον γιατρό, διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό (υπήρχαν φόβοι για γαστρεντερίτιδα). Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνθηκε καλύτερα και την τελευταία στιγμή συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στην Μπάμπεργκ. Η συμμετοχή του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ δεν χαρακτηρίζεται αμφίβολη, καθώς θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση κόντρα στους Γερμανούς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα στο ΣΕΦ. Η κατάσταση της υγείας του έχει παρουσιάζει βελτίωση, από την ερχόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του και θα κάνει προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στην Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ στις 18 Μαρτίου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού στην Γερμανία αποτελείται από 13 παίκτες: Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Χάντερ, Παπανικολάου, Τζόνσον-Όντομ, Παπαπέτρου, Ουόρικ, Μιλουτίνοβ, Χάκετ, Στρόμπερι, Αθηναίου, Αγραβάνης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ