EUROLEAGUE

Με Παπαπέτρου στην Πόλη, εκτός ο Γιανγκ

Με Παπαπέτρου στην Πόλη, εκτός ο Γιανγκ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα "σφίξει" τα δόντια και θα αγωνιστεί την Πέμπτη (23/2, 19:45) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ενώ εκτός αποστολής θα μείνουν οι Πάτρικ Γιανγκ και Βασίλης Σπανούλης.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (23/2), με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν στην Κωνσταντινούπολη (19:45) την Φενέρμπαχτσε, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι στην 3η θέση της κατάταξης (16-6 ρεκόρ) και οι Τούρκοι στην 4η (14-8). Στην αναμέτρηση υπάρχει sold-out, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, αισθάνεται καλύτερα, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στη μέση (είχε υποστεί κάκωση στα πλευρά στο ματς με τον Άρη) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τον συμπεριελάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη. Ο Έλληνας φόργουορντ θα "σφίξει" τα δόντια και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Όσον αφορά τις απουσίες, όπως σας έχουμε αναφέρει, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κόντρα στους Τούρκους χωρίς τον Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει την αποθεραπεία του στο γόνατο (προσπαθεί να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου 2 εβδομάδες στο πόδι του), ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά λόγω ότι έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού σε συνδυασμό πως δεν έχει ξεπεράσει στο 100% τις ενοχλήσεις, κρίθηκε ανέτοιμος και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση.

Ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και την αποθεραπεία του, προσπαθώντας να αναρρώσει και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι (θλάση στον δεξί προσαγωγό). Έχει τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς απέναντι στη Μακάμπι (2/3) στο Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα αγωνιστεί απέναντι στους Τούρκους έχοντας εκτός τον αρχηγό του και τον Πάτρικ Γιανγκ και θα προσπαθήσει να βρει λύσεις εκ των έσω ώστε να καλύψει τα κενά. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης (22/2).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ