EUROLEAGUE

Με Γκριν ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Με Γκριν ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας στην δωδεκάδα του τον Έρικ Γκριν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Όπως μετέδωσε ο SPORT24 RADIO 103,3, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας στην αποστολή του τον Έρικ Γκριν! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην δωδεκάδα της ομάδας.

Η συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ στην αναμέτρηση ήταν αμφίβολη, καθώς ο παίκτης είχε "κληρονομήσει" ένα τράβηγμα στον ορθό μηριαίο, στο περασμένο ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Τις τελευταίες μέρες είχε μείνει εκτός προπονήσεων και οι "ερυθρόλευκοι" ήταν προβληματισμένοι για το αν θα ήταν σοφό να τον χρησιμοποιήσουν, καθώς υπήρχε (και υπάρχει) κίνδυνος επιδείνωσης της κατάστασης του.

Την Τετάρτη (2/11) ακολούθησε μέρος του προγράμματος μαζί με την ομάδα και στην συνέχεια ατομικό, ενώ το πρωί της Πέμπτης (3/11), ανήμερα του αγώνα, πραγματοποίησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα στο ΣΕΦ. Ο Έρικ Γκριν αισθάνεται καλύτερα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ύστερα από συνεννόηση με τους συνεργάτες του, αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην δωδεκάδα του για το παιχνίδι. Ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει ένεση για να παίξει και το κατά πόσο θα χρησιμοποιηθεί θα φανεί κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ