EUROLEAGUE

Με Γκριν και χωρίς Λοτζέσκι κόντρα στην Εφές

Με Γκριν και χωρίς Λοτζέσκι κόντρα στην Εφές

Ο Έρικ Γκριν επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και θα αγωνιστεί κόντρα στην Εφές την Πέμπτη (30/1). Μοναδικός απών, ο τραυματίας Λοτζέσκι.

Ύστερα από το ταξίδι του και την νίκη του στο Ρέθυμνο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι Πειραιώτες την Πέμπτη (30/1, 20:00) θα αντιμετωπίσουν στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση της στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Έρικ Γκριν επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, καθώς ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο Ρέθυμνο. Ο Αμερικανός γκαρντ θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση.

Μοναδικός απών για τους Πειραιώτες ο τραυματίας Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος θα μείνει εκτός για 4 εβδομάδες. Το κενό του καλυφθεί εκ των έσω, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίζει περισσότερο στο "3", ενώ θα ενεργοποιηθεί περισσότερο και ο Γιάννης Αθηναίου στα γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στο ΣΕΦ το πρωί της Τετάρτης (29/10) και ακολούθως οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, για το παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές. Ο Ντάνιελ Χάκετ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και όπως σχολίασε και ο ίδιος δεν θα καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για το υπόλοιπο της σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ