EUROLEAGUE

Το δώρο των Αγγελόπουλων στον Mr Dogus

Το δώρο των Αγγελόπουλων στον Mr Dogus
OLYMPIACOS BC

Ο Φερίτ Σαχένκ παρακολούθησε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε και ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος του πρόσφεραν μία φανέλα των "ερυθρολεύκων" με το όνομά του.

Ο Φερίτ Σαχένκ, ιδιοκτήτης της Dogus βρέθηκε στο ΣΕΦ, όπου παρακολούθησε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε και ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος φρόντισαν να τον υποδεχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός υποδέχτηκαν τον ιδιοκτήτη της χορηγού εταιρείας της Φενέρμπαχτσε στην αίθουσα VIP του ΣΕΦ και μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη συνομίλησαν μαζί του, ενώ στο ημίχρονο της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague τού έδωσαν μία φανέλα των "ερυθρολεύκων" με το όνομά του.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της τουρκικής ομάδας και ανάμεσά τους και ο μεγάλος χορηγός και ιδιοκτήτης του ομίλου Dogus, Ferit Sahenk.

Πριν το τζάμπολ, οι πρόεδροι της ομάδας μας κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος υποδέχθηκαν τον Τούρκο επιχειρηματία στην αίθουσα VIP του ΣΕΦ και συζήτησαν αρκετή ώρα, μαζί και με τον πρόεδρο της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Το δώρο των Αγγελόπουλων στον Mr Dogus
OLYMPIACOS BC

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο κ. Sahenk βρέθηκε και πάλι με τους κυρίους Αγγελόπουλους οι οποίοι και του πρόσφεραν μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του".

Photo Credits: Olympiacos BC

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ