EUROLEAGUE

Μαρμαρινός: "Οποιοδήποτε σχόλιο είναι παρακινδυνευμένο"

Μαρμαρινός: "Οποιοδήποτε σχόλιο είναι παρακινδυνευμένο"
INTIME SPORTS

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, μιλώντας στη Super Basketball αναφέρθηκε στην κλήρωση του Ολυμπιακού ρίχνοντας το βάρος στα δύσκολα ταξίδια των ερυθρόλευκων.

Θεωρητικά ο Ολυμπιακός είχε πιο εύκολη κλήρωση από τον Παναθηναϊκό ωστόσο ο Χρήστος Μαρμαρινός κράτησε τις επιφυλάξεις του σχετικά με το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Μιλώντας στη Super Basketball τόνισε αρχικά: "Δεν μπορούμε να κάνουμε εκτίμηση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ταξίδια. Οι ομάδες δεν έχουν φτιάξει το ρόστερ τους. Οποιοδήποτε σχόλιο για το ποια θα είναι καλή, ποια φορμαρισμένη και ποια όχι, θα είναι παρακινδυνευμένο. Τα πάντα είναι αβέβαια.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι η γεωγραφική κατανομή για τα ταξίδια που έχουμε να κάνουμε. Έχουμε κάποια δύσκολα ταξίδια. Όταν παίζεις με ισπανικές ομάδες είναι δύσκολο όταν τις αντιμετωπίζεις στον πρώτο γύρο, όταν και δεν τους έχει βγει η κούραση από την ισπανική λίγκα δεν είναι ότι καλύτερο. Ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι ανταγωνιστικός και θα έχει με μια πολύ δυνατή έδρα".

Αναφερόμενος στην εκτίμησή του για τον όμιλο είπε: "Πρέπει να περάσεις την φάση. Όλα τα άλλα ότι και να πούμε είναι περιττό. Ακόμα και αήττητοι να βγούμε δεν λέει κάτι".

Τέλος, για το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου τόνισε: "Δεν μένουν και πολλές θέσεις ακόμα αν δούμε το ρόστερ. Ένας παίκτης που θα παίζει ως γκαρντ φόργουορντ και ίσως χρειαστεί ακόμα ένας για το βάθος αλλά θα το δούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ