EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Θα δώσουμε τα πάντα"

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για τον ημιτελικό του Final Four με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (audios).

Στους απεσταλμένους του Sport24 Radio 103.3, Νότη Ψιλόπουλο και Γιάννη Λαμπίρη, μίλησαν οι Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε αρχικά: "Είναι ωραία εμπειρία όταν συναντάς το Κύπελλο που βρίσκεται εδώ. Θυμόμαστε όλοι τι έγινε εκείνο το βράδυ το 2012 όπου ζήσαμε όμορφες στιγμές. Είναι χαραγμένο στο μυαλό όλως μας, ωστόσο υπάρχει μπροστά μία νέα πρόκληση και είμαστε έτοιμοι".

Για το κομμάτι της άμυνας ανέφερε πως "η ΤΣΣΚΑ έχει ποιότητα και μπορεί στην καλή της βραδιά να πετύχει 100 πόντους. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας πάρα πολύ και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Οι μοχλοί της ΤΣΣΚΑ είναι ο Τεόντοσιτς και ο Ντε Κολό. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά γιατί ο καθένας μπορεί να κάνει τη ζημιά. Σε αυτές τις αναμετρήσεις παίζει ρόλο η θέληση. Έχουμε κίνητρο και είμαστε έτοιμοι ν' ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Φτάσαμε στα τελευταία μέτρα θα δώσουμε τα πάντα".

Παπανικολάου: "Δεν παίζει ρόλο η κανονική διάρκεια"

Με τη σειρά του, ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στα συναισθήματα που έχουν οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφοντας στο γήπεδο που είχαν πανηγυρίσει τον τίτλο το 2012: "Είναι πολλά τα συναισθήματα από τις προηγούμενες επιτυχίες που είχαμε. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μείνουμε στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μία νέα σελίδα και θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας, προκειμένου να έχει ανάλογο αποτέλεσμα".

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς που δεν είναι απόλυτα έτοιμος: "Εμείς πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για ν' αντιμετωπίσουμε όλους τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ. Δεν παίζει κανένα ρόλο τι έγινε στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης. Είναι ένα νέο παιχνίδι και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε".

Αγραβάνης: "Δεν σκεφτόμαστε αν θα παίξει ο Τεόντοσιτς"

Ο Δημήτρη Αγραβάνης έδωσε το σύνθημα για τη μεγάλη μάχη με την ΤΣΣΚΑ λέγοντας: "Τα συναισθήματα είναι περίεργα. Υπάρχει δημιουργικό άγχος, όμως το μυαλό μας είναι στο ματς με την ΤΣΣΚΑ και είμαστε πανέτοιμοι για να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να κάνουμε σωστά τα βασικά. Να προσέξουμε τα ριμπάουντ και τις μικρές λεπτομέρειες".

Για τον Τεόντοσιτς και το κίνητρο των "ερυθρόλευκων": "Δεν σκεφτόμαστε αν θα παίξει ο Τεόντοσιτς. Εμείς θ' ακολουθήσουμε το δικό μας πλάνο. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και μένει να το δείξουμε στο παρκέ. Κάθε παίκτης έχει κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι ένα ματς και γνωρίζουμε τη σημασία του".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ