EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Ο Βασίλης δεν θέλει να ρισκάρει όπως πέρσι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι καλύτερα, αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τον τραυματισμό του όπως πέρσι. "Ευχάριστη έκπληξη ο Χόλις Τόμπσον", δήλωσε.

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Μάλαγα στην κάμερα της NOVA, τόσο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού, όσο και για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν φέτος τους Πειραιώτες. Από την πλευρά του ο Μίλαν Τόμιτς περιμένει από τους "ερυθρόλευκους" να δείξουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε τα εξής: "Πολύ ύπουλο ματς, παίζει πάντα με τον ίδιο ρυθμό η Μάλαγα. Χαλαρώναμε όταν η διαφορά μεγάλωνε και μας έφτανε η Μάλαγα. Ευτυχώς δείξαμε ψυχραιμία και πήραμε το ματς. Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ο Μούσλι μας έκανε μεγάλη ζημιά. Κάναμε χαζά λάθη, έβαλαν εύκολους πόντους και πήραν αυτοπεποίθηση. Για αυτό μειώθηκε και η διαφορά στο ημίχρονο.

Τόσο χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό, είχαμε πολλά θέματα τραυματισμού. Κάνουμε ευχέλαια αλλά... Στον αθλητισμό δεν μπορείς να προβλέψεις τους τραυματισμούς, μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Υπάρχει συσσώρευση κούρασης και για όσους παίζαμε στις Εθνικές ομάδες. Έτσι είναι, συνεχίζεις.

Ο Χόλις είναι ευχάριστη έκπληξη, δεν έχει εμπειρία από Ευρώπη. Ο Ρόμπερτς έχει μεγαλύτερη εμπειρία και να θα γίνει καλύτερος όταν βρει ρυθμό. Ο Χόλις ακούει πολύ, είναι πολύ ομαδικός.

Το «Γιάντ Ελιάου» είναι από τις πιο δύσκολες έδρες. Η Μακάμπι έχει νέα ομάδα, έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο, πάμε εκεί για να κερδίσουμε όμως. Είναι πολύ καλύτερα ο Βασίλης αλλά δεν θέλει να το ρισκάρει όπως πέρυσι, Πιστεύω δεν αργεί πολύ η επιστροφή του, ο ίδιος ξέρει καλύτερα πότε θα είναι η καλύτερη στιγμή να επιστρέψει".

Ρόμπερτς: "Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης"

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς σχολίασε πως: "Η Μάλαγα πάλεψε ως το τέλος. Είχαμε ένα κακό τέταρτο δεκάλεπτο αλλά ευτυχώς κερδίσαμε. Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Τόμιτς: "Πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα η ομάδα"

Από την πλευρά του ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε τα εξής: "Σημαντική νίκη για εμάς, παίξαμε καλά στο ανοιχτό γήπεδο και πήραμε πόντους. Καλό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά είχαμε πολλά πάνω και κάτω. Παίρναμε διαφορά και μας έφταναν. Πρέπει να σταθούμε σε αυτό, να αποκτήσει σταθερότητα η ομάδα.

Ο Μούσλι μας έβαλε 12 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Θέλουμε να μην παίρνουν εύκολες μπάλες οι ψηλοί. Με τον Μούσλι δεν γινόταν αυτό και μας έβαλε πόντους. Το ίδιο συνέβη και με τον Μακάλουμ που έβαλε πολλούς πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο. Παίξαμε με ενέργεια, να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει και νομίζω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Παίζει πολύ καλά ο Μιλουτίνοβ, είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Οι προπονητές πάντα πρέπει να λένε πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και ο Νίκολα έχει πολλά τέτοια περιθώρια.

Δεν κοιτάμε μόνο την Ευρωλίγκα, έχουμε τώρα τα Τρίκαλα και μετά Μακάμπι και Χίμκι. Δεν πρέπει να σταθούμε στους τραυματίες, να φύγει αυτό από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Είναι αρνητικό αυτό. Δύσκολο ματς με Μακάμπι, πάμε για νίκη, εκτός έδρας με μια πολύ διαφορετική ομάδα από πέρυσι, πρέπει να παίξεις πολύ καλύτερα από ότι σήμερα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ