EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Μη κάνουμε το ματς... ροντέο"

Μάντζαρης: "Μη κάνουμε το ματς... ροντέο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 ενόψει του αποψινού (15/12, 20:00, Live Blog από το Sport24.gr) αγώνα με την Ζαλγκίρις, αλλά και για τον τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στο Κάουνας, Γιάννη Λαμπίρη, για το πώς πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Πρωταθλήτρια Λιθουανίας, καθώς και για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος θα μείνει 5 με 6 μήνες εκτός δράσης.

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε αρχικά ότι " είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και βαθμολογικά για την συνέχεια. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε απόψε. Σίγουρα παίζει ρόλο η αποσία του Ντάνιελ (σ.σ. Χάκετ). Είναι σημαντικό που δεν θα είναι κοντά μας απόψε και θα λείψει και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να του ευχηθούμε περαστικά, να είναι γερός και δυνατός. Είμαστε διετεθειμένοι να τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε το κενό του".

Μιλώντας στην συνέχεια για τον σοβαρό τραυματισμό του Χάκετ υποστήριξε ότι " δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν αθλητή από τ0 να του λένε ότι για πέντε με έξι μήνες δε θα ξαναπαίξει. Είναι σαν να του κόβεις τα πόδια. Μακάρι να μην γίνονται αυτά, όμως έτσι είναι ο αθλητισμός και πρέπει αυτά να τα ξεπερνάμε".

Όσο για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει, ο Μάντζαρης ξεκαθάρισε ότι για να έρθει η νίκη " θα πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Παίζουμε σε ένα γήπεδο που σίγουρα θα είναι γεμάτο. Ο κόσμος στηρίζει και βοηθάει τη Ζαλγκρίς και θα πρέπει να τους εμποδίσουμε να μπουν στον αγώνα. Να μη τους δώσουμε την ευκαιρία, μην κάνουμε το ματς ροντέο. Εμείς όμως πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να τρέξουμε επιλεκτικά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ