EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Μάθαμε στην πίεση"

Μάντζαρης: "Μάθαμε στην πίεση"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεκαθαρίζει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μάθει στην πίεση. Διαβάστε τι δήλωσε ακόμη ο MVP, Γιώργος Πρίντεζης.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο διεθνείς παίκτες μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (73-71) απέναντι στη Μπαρτσελόνα, αποτέλεσμα με το οποίο οι "ερυθρόλευκοι" προηγούνται με 2-1 στην προημιτελική σειρά.

"Όταν είσαι δύο πόντους πίσω στο τέταρτο δεκάλεπτο και δέχεσαι έντεκα πόντους μέσα στην έδρα σου, στο σημείο που η μπάλα "καίει" και κρίνεται όλο το παιχνίδι, είσαι ευχαριστημένος. Εμείς συνεχίζουμε. Ήταν απλά ένα παιχνίδι, ξέρουμε ότι την Πέμπτη θα είναι πολύ δύσκολο το ματς. Όπως είπε και ο κόουτς Σφαιρόπουλος θέλαμε νίκη έστω και με έναν πόντο, καταφέραμε και την πήραμε και συνεχίζουμε" ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Μάντζαρη, που είχε και πάλι το δύσκολο έργο να μαρκάρει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Και συνέχισε λέγοντας: "Κάθε παιδί έδωσε το 150% για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μας αγχώνει το γεγονός ότι είμαστε ένα βήμα πριν το Final Four. Είμαστε στον Ολυμπιακό και έχουμε μάθει να ζούμε αυτή την πίεση. Ένα-ένα τα ματς και πάμε παρακάτω".

Από τη μεριά του ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε: "Ήταν λίγο απ’ όλα τα στοιχεία που μας οδήγησαν στην νίκη. Η Μπαρτσελόνα παίζει πολύ επιθετικά, είδαμε πως αγωνίζεται και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ