EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Μας πείσμωσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό"

Μάντζαρης: "Μας πείσμωσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξήγησε το λόγο της μεταμόρφωσης του Ολυμπιακού λίγες μέρες μετά την ήττα από τους πράσινους.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τη δύναμη να ξεπεράσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να χαμογελάσει ξανά. Πώς τα κατάφερε; Ο Βαγγέλης Μάντζαρης το εξήγησε.

" Είχαμε κίνητρο, η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας πείσμωσε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κυνηγάμε άλλους δύο στόχους και είμαστε σε καλό δρόμο. Ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι με την Μπασκόνια . Κάναμε αυτό που έπρεπε και συνεχίζουμε. Είναι μακριά, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα. Εδώ που φτάσαμε μιλάμε για το πλεονέκτημα έδρας, αν και είναι νωρίς ακόμα ", είπε ο φορμαρισμένος γκαρντ και συμπλήρωσε:" Ξέραμε ότι η Μπασκόνια αν σε παρασύρει στον ρυθμό της είναι επικίνδυνη. Θέλαμε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, που το κάναμε κατά κύριο λόγο. Θέλαμε να απομονώσουμε τον Λάρκιν. Εκτός ρυθμού και αυτός και όλη η ομάδα μαζί του. Ήμασταν πολύ καλοί για 30-35 λεπτά, κρατάμε τη νίκη, συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά".

Παπανικολάου: "Θέλαμε να αντιδράσουμε έπειτα από ένα άσχημο παιχνίδι"

Ο Κώστας Παπανικολάου είπε από την πλευρά του: " Θέλαμε να αντιδράσουμε ύστερα από ένα άσχημο παιχνίδι. Το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαμε, παίξαμε καλή άμυνα όπως πάντα. Ήταν σημαντικό παιχνίδι, γιατί παίξαμε με μια ομάδα που έχουμε ίδιους στόχους. Όλοι έδωσαν τα πάντα. Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει χαμόγελα. Από την αρχή πρέπει να δείξεις στον αντίπαλό σου πως το θέλεις περισσότερο. Οι παίκτες – κλειδιά των αντιπάλων πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα κάνουν το παιχνίδι τους. Εμείς τα καταφέραμε σε πολύ καλό βαθμό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ