EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Καλό θα ήταν να μην γίνουμε καρδιακοί"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η περσινή αποτυχία πείσμωσε την ομάδα, ενώ υποστήριξε πως δεν χρειαζόταν να φτάσει η σειρά με την τουρκική ομάδα στα πέντε παιχνίδια και να γίνουν.... καρδιακοί.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 87-78 της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ και πήρε την πρόκριση για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε πως η περσινή αποτυχία πείσμωσε τους "ερυθρολεύκους", ενώ τόνισε πως δεν χρειαζόταν να φτάσει η σειρά με την τουρκική ομάδα στα πέντε παιχνίδια και να γίνουν.... καρδιακοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Πιστεύω ότι η περσινή αποτυχία μας πείσμωσε, δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν σταθεροί. Βγήκαμε 3οι κόντρα σε ομάδες με διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ. Κάναμε ανατροπή από το 2-1 στα πλέι οφ. Ήμασταν όλοι μαζί. Πανηγυρίσαμε την πρόκριση στο Final Four. Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι.

Τα τελευταία χρόνια στην ομάδα έχουμε χτίσει ένα μέταλλο και μια νοοτροπία νικητή. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Δείξαμε χαρακτήρα, έχουμε γυρίσει ξανά από δύσκολες καταστάσεις. Καλό θα ήταν να μην γίνουμε καρδιακοί, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Μακάρι να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά".

Παράλληλα, λίγο αργότερα, απ' τα αποδυτήρια του ΣΕΦ, τόνισε: "Η πρώτη φορά είναι πάντα η πρώτη φορά, θα το θυμάμαι για πάντα. Την 1η χρονιά μας είχε πει ο Σπανούλης ότι το πρώτο σας Final Four μπορεί να είναι το τελευταίο. Τα δώσαμε όλα, αλλά έχουμε πάει άλλες τρεις φορές. Μακάρι να πάμε περισσότερες".

Για το Final Four σχολίασε: "Είναι μακριά από τώρα το Final Four. Θέλουμε λίγη ξεκούραση τώρα, έχουμε και τα πλέι οφ της Α1. Μετά πάμε μαζί ενωμένοι, όχι απλά για να υπάρχουμε, αλλά για να κάνουμε κάτι καλό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ