EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Ήρθαμε στην Μαδρίτη για την νίκη"

Μάντζαρης: "Ήρθαμε στην Μαδρίτη για την νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 κ για την πρεμιέρα των "ερυθρόλευκων" στην EuroLeague, κόντρα στη Ρεάλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στη Μαδρίτη Μιχάλη Στεφάνου για την πρεμιέρα των "ερυθρόλευκων" στην EuroLeague, κόντρα στη Ρεάλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το νέο ξεκίνημα της EuroLeague και τις διαφορές:" Είναι μια νέα χρονιά, η ΕuroLeague έχει αλλάξει τελείως, είναι ένα πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα και πρέπει όλοι να συνηθίσουμε σε αυτό. Πολλά ταξίδια, περισσότεροι αγώνες και περισσότερη κούραση. Είναι πιο αξιοκρατικό και από την πρώτη ημέρακάνεις ταμείο. Δεν περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα και τη φάση των «16». Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξεκινώντας από την Τετάρτη"

Για την δύσκολη πρεμιέρα:" Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, τουλάχιστον στο επίπεδο που θα ήθελε. Παρόλα αυτά από το να παίζεις στην έδρα σου και να έχεις άγχος, καλύτερα να παίζεις σε μία δύσκολη έδρα και να προσπαθήσεις να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς. Παίζουμε στη Μαδρίτη, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ειδικά στην έδρα της. Θα είναι δύσκολα, αλλά όπως σε κάθε αγώνα πάμε για να κερδίσουμε"

Για την άμυνα του Ολυμπιακού:" Η Ρεάλ είναι μια επιθετική ομάδα και πάει τα παιχνίδια σε πολλές κατοχές. Παίζουμε καλή άμυνα αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Πρέπει να βρούμε λύσεις και να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Μόνο με την άμυνα δεν κερδίζεις στη Μαδρίτη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ