EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Επικίνδυνη ομάδα η Λιμόζ"

Μάντζαρης: "Επικίνδυνη ομάδα η Λιμόζ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάντζαρης χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα την Λιμόζ, η οποία δεν πρέπει να υποτιμηθεί και επεσήμανε πως ο κάθε παίκτης έχει την θέληση να δεχτεί όσα λέει ο κόουτς. Λοτζέσκι: "Να έχομε σταθερή απόδοση".

Κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την αναμέτρηση της Πέμπτης (5/11, 21:45) κόντρα στη Λιμόζ στον Πειραιά, για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο 25χρονος πλέι-μέικερ των Πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε πως: " Είναι το πρώτο παιχνίδι στην ουσία έδρα μας κι ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας, όπως είναι κάθε χρόνο, να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Παρόλο που έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα η Λιμόζ, μπορώ να πω πως είναι μια επικίνδυνη ομάδα με πολλούς αθλητικούς και καλούς παίκτες. Αν την υποτιμήσεις, είναι επικίνδυνη και μπορεί να σου κάνει την ζημιά".

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: "Δυστυχώς όπως είναι το πρόγραμμα, με αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια, δεν μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις όπως θα θέλαμε. Όταν έχεις δύο ταξίδια την εβδομάδα, είναι δύσκολο να κάνεις την προπόνηση που θα ήθελες. Κάθε παιδί έχει την θέληση να δεχτεί όσα λέει ο κόουτς, βλέπουμε πολλά βίντεο για να δούμε τα λάθη μας και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι".

Λοτζέσκι: "Πρέπει να είμαστε σταθεροί στην απόδοση μας"

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Λιμόζ μίλησε και ο Μα Λοτζέσκι, με τον Αμερικανό σουτέρ να τονίζει τα εξής: "Περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε για πρώτη φορά με τους οπαδούς μας στην Ευρωλίγκα στην έδρα μας. Αυτό που γνωρίζω μέχρι στιγμής για την Λιμόζ είναι ότι πρόκειται για μία πολύ αθλητική ομάδα, με αθλητικούς παίκτες που έχει πολλές ικανότητες. Οπότε εμείς καλούμαστε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε έτοιμοι".

Για το κλειδί που θα δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό: "Εμείς πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί στην απόδοσή μας και συνεπείς στο πλάο μας. Υπάρχουν φορές που παίζουμε πάρα πολύ καλά και κάποιες άλλες που δεν τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Πρέπει να κάνουμε συνεχώς την ίδια προσπάθεια και να έχουμε πάντα την ίδια ποιότητα ώστε να γινόμαστε καλύτεροι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ