EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Άδικο να ξεφτιλιζόμαστε"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την ήττα του Ολυμπιακού με κάτω τα χέρια από την Χίμκι.

Ο Ολυμπιακός στη Μόσχα έζησε και τον... εφιάλτη της Βιτόρια και ο Βαγγέλης Μάντζαρης ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας του τονίζοντας πως πρέπει άμεσα να διορθωθεί.

"Δεν κατεβήκαμε καν στην ουσία. Αδικούμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι άδικο να ξεφτιλιζόμαστε. Πρέπει να γίνει κάτι να αλλάξει κάτι η εικόνα μας. Με τη Μακάμπι δείξαμε μία αντίδραση, αλλά σήμερα ζήσαμε ό,τι έγινε στην Ισπανία. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας 200%.

Τόσες κακές εμφανίσεις όσο είμαι στον Ολυμπιακό, δεν έχουν συμβεί και πρέπει να δούμε τι φταίει και να μείνουμε ενωμένοι. Ηταν τραγική εμφάνιση. Στα δύσκολα φαίνονται οι μεγάλες ομάδες. Οσο είμαι στον Ολυμπιακό δεν έχω δει τόσο μεγάλες ήττες.

Πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση και να μείνουμε ενωμένοι. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο. Υπάρχουν ακόμα 11 παιχνίδια. Ολα είναι στο χέρι μας", δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού μετά την συντριβή της ομάδας του από την Χίμκι.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ