EUROLEAGUE

Μακλίν: "Προετοιμαζόμαστε για αυτό από το καλοκαίρι"

Μακλίν: "Προετοιμαζόμαστε για αυτό από το καλοκαίρι"

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Κρήτη δίχως τον Σπανούλη, για την πρεμιέρα του στην EuroLeague κόντρα στην Μπασκόνια. Μακλίν: "Προετοιμαζόμαστε για αυτό από το καλοκαίρι, δεν χάθηκε κάτι στο πρωτάθλημα".

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (10/10) η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" ταξίδεψαν στην Κρήτη για την αναμέτρηση της Πέμπτης (12/10, 21.00) με την Μπασκόνια στην πρεμιέρα της EuroLeague, χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Μπράιαν Ρόμπερτς και Νίκο Αρσενόπουλο.

"Είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο μας ευρωπαϊκό αγώνα", δήλωσε ο Τζαμέλ ΜακΛιν. "Είμαι ενθουσιασμένος. Προετοιμαζόμαστε για αυτό από το καλοκαίρι, ο καιρός πέρασε, τα παιχνίδια αρχίζουν και τώρα είναι ώρα για μπάσκετ. Η Μπασκόνια είναι μια καλή ομάδα και για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα".

Τα "Δύο Αοράκια", όπου και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, είναι γνώριμο περιβάλλον για τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ και τους συμπαίκτες του. "Είχαμε έρθει πρόσφατα για ένα τουρνουά. Τότε ο κόσμος είχε έρθει και μας είχε υποστηρίξει. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και οι φίλαθλοι να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα".

Τέλος, ερωτηθείς για την ήττα στην πρεμιέρα της STOIXIMAN.GR Basket League, απάντησε: "Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Δεν χάθηκε κάτι, ούτε κερδήθηκε κάτι... Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να γίνουμε καλύτεροι. Είναι μεγάλη η σεζόν, έχουμε ενθουσιασμό, έχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε κοιτώντας μπροστά".

Μακλίν: "Προετοιμαζόμαστε για αυτό από το καλοκαίρι"

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ