EUROLEAGUE

ΜακΛίν: "Όλοι πάλεψαν..."

ΜακΛίν: "Όλοι πάλεψαν..."
EUROKINISSI

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά όπως τόνισε άπαντες στην ομάδα του πάλεψαν για τη νίκη.

Οι Πειραιώτες με οδηγό τον Τζαμέλ ΜακΛίν επιβλήθηκαν της "ομάδας του στρατού", αλλά ο Αμερικανός σέντερ φρόντισε να απονείμει τα εύσημα στους συμπαίκτες του.

"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ειδικά από την στιγμή που είχαμε ηττηθεί από την Μπάμπεργκ. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όλοι πάλεψαν και πήραμε μια μεγάλη νίκη", είπε αρχικά κι εν συνεχεία ρωτήθηκε για τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του στο φινάλε του αγώνα:

"Τα επιθετικά ριμπάουντ βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα. Ετσι είναι το μπάσκετ, με τα επιθετικά ριμπάουντ έχεις δεύτερες ευκαιρίες για να σκοράρεις.Τα επιθετικά ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικά".

Τέλος, ο Τζαμέλ ΜακΛίν αναφέρθηκε στην επιστροφή της ομάδας του από το -10: "Οταν παίξαμε καλύτερη άμυνα, με αλλαγές λειτουργήσαμε καλύτερα. Εχουμε πολύ καλούς γκαρντ. Εγώ απλώς έπαιξα επιθετικά και καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ