EUROLEAGUE

ΜακΛίν: "Επρεπε να τους σταματήσουμε από την άμυνά μας"

ΜακΛίν: "Επρεπε να τους σταματήσουμε από την άμυνά μας"

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν σστάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην άσχημη αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , η οποία οδήγησε το παιχνίδι στον δικό της ρυθμό, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" όπως τόνισε ο Τζαμέλ ΜακΛίν δεν κατάφεραν να την σταματήσουν και δεν έδωσαν συνέχεια στο καλό τους ξεκίνημα..

"Ξεκινήσαμε δυνατά, σκοράραμε αρκετά. Αλλά στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός μας, η ΤΣΣΚΑ είχε το μομέντουμ. Υπάρχει λόγος που είναι η καλύτερη επίθεση, παίζει γρήγορα και πολύ καλά. Εμείς έπρεπε να τους σταματήσουμε με την άμυνά μας για να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολο να κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα βάζει 90 πόντους, όχι μόνο την ΤΣΣΚΑ. Δώσαμε πολλούς εύκολους πόντους, κάναμε λάθη και η αντίπαλός μας έτρεξε στον αιφνιδιασμό", δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague .

Σχετικά με το ματς με την Αναντολού Εφές (23/3) είπε: "Θα είναι δύσκολο το ξέρουμε. Δεν θέλουμε να κερδίσουμε μόνο τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε για να πάρουμε το πλεονέκτημα. Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα, αυτός είναι ο στόχος μας. Με την βοήθεια του κόσμου μας θα επιχειρήσουμε να τα καταφέρουμε το συντομότερο δυνατό".

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν προτιμάει κάποιον αντίπαλο στους"8": "Είναι το ίδιο όποιο αντίπαλο κι αν έχουμε απέναντί μας. Είναι τα πλέι οφ και όλες οι ομάδες θα παίξουν σκληρά. Όλες αξίζουν να βρεθούν στο φάιναλ φορ. Δεν θα είναι εύκολο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ