EUROLEAGUE

Μαγνητική για Μιλουτίνοβ, αμφίβολος για το δεύτερο ματς με Ζάλγκιρις

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική στο δεξιό γόνατο, στο οποίο τραυματίστηκε στο 1ο ματς με την Ζάλγκιρις, κάτι που τον καθιστά αμφίβολο για το αυριανό (20/4), 2ο παιχνίδι της σειράς.

Ενός κακού, μύρια έπονται για τον Ολυμπιακό. Δεν έφτανε στους "ερυθρόλευκους" η ήττα από την Ζάλγκιρις στο 1ο παιχνίδι των playoffs , τώρα φαίνεται ότι το πρόβλημα του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο δεξιό γόνατο - στο οποίο τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα - ενδέχεται να είναι πιο σοβαρό από ότι αναμενόταν.

Το πόδι του Σέρβου σέντερ έχει πρηστεί, με τον Μιλουτίνοβ να αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική, προκειμένου να γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Την δεδομένη στιγμή η συμμετοχή του στον αυριανό (20/4) δεύτερο αγώνα της σειράς με την Ζάλγκιρις (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Πρόκειται φυσικά για τα χειρότερα δυνατά νέα για τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται ακόμα σε αναμονή και για την περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα με την Ζάλγκιρις λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι.

Αν τελικά ο Μιλουτίνοβ δεν καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στους Λιθουανούς, τότε αναμένεται το βάρος στην θέση του σέντερ να πέσει αρχικά πάνω στον Τζαμέλ ΜακΛίν, με τους Κιμ Τιλί και Γιώργο Πρίντεζη να ενδέχεται να καλύψουν επικουρικά την θέση, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γιώργος Μπόγρης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ