EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Ο κόουτς θέλει να περάσει νέα στοιχεία"

Λοτζέσκι: "Ο κόουτς θέλει να περάσει νέα στοιχεία"
INTIME SPORTS

Στην αξία της νίκης, η οποία ήρθε σε μία περίοδο προσαρμογής στάθηκε ο Ματ Λοτζέσκι μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα. Τραυματίας αγωνιζόταν ο Αγραβάνης όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο στην Euroleague και ο Ματ Λοτζέσκι εμφανίστηκε αρκετά ευχαριστημένος από τη νίκη αν και όπως παραδέχθηκε η ομάδα του είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για τον Μίλαν Τόμιτς αλλά και για τη δεύτερη σεζόν του στους "ερυθρόελυκους" που τον βρίσκει πιο εξοικειωμένο.

Αναλυτικά ο Ματ Λοτζέσκι τόνισε: " Πήραμε μια σημαντική νίκη και αυτό έχει σημασία. Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας, κάναμε αρκετά λάθη, χάσαμε ορισμένα ριμπάουντ, αλλα στη συνέχεια βελτιωθηκαμε και πήραμε τη νικη. Βρισκόμαστε σε μία περίοδο προσαρμογής σε κάποια νέα δεδομένα. Αλλάξαμε προπονητή και ο κόουτς Τομιτς θέλει να περάσει ορισμένα νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Νιώθω καλά φέτος στην ομάδα και εδώ αυτοπεποίθηση. Ξέρω καλύτερα τους συμπαίκτες μου, έχω εξοικειωθεί στην ομάδα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αγραβάνης υποστήριξε: "Ε ίχα πρόβλημα με το πόδι μου, καθώς την ώρα το αγώνα υπέστη ένα διάστρεμμα. Έβαλα πάγο κι αισθάνθηκα καλύτερα οπότε προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο καλύτερα μπορούσα. Στόχος μου είναι να δικαιώσω τον προπονητή μου για τη στήριξη που μου δείχνει. Κερδίσαμε γιατί στο τέλος ήμασταν μαχητικοί στην άμυνα, βγάλαμε μπόλικη ενέργεια, πήραμε καθοριστικά ριμπάουντ και ήμασταν ψύχραιμοι στην επίθεση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ