EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Σούταρα καλύτερα από τις τελευταίες φορές"

Λοτζέσκι: "Σούταρα καλύτερα από τις τελευταίες φορές"

Ο Ματ Λοτζέσκι στάθηκε στην επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις στην επίθεση, ενώ ο Μίλαν Τόμιτς εκθείασε την απόδοση του Ντόμινικ Γουότερς.

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν ήταν καλός κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην περασμένη αγωνιστική, αλλά στο Τελ Αβίβ απέναντι στην Μακάμπι επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις, βάζοντας μεγάλα σουτ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 15 πόντους (4/5δ, 2/4τρ,1/2β) και 4 ασίστ.

Στις δηλώσεις του στάθηκε στην βελτίωση που εμφάνισε στον τομέα της επίθεσης: "Σήμερα μπήκα στο παρκέ σουτάροντας καλύτερα από ό,τι στα τελευταία δύο-τρία ματς. Κάναμε καλή δουλειά και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε τη Ρεάλ ή κάποια άλλη ομάδα, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε μακριά παρά μόνο τη Νταρουσάφακα. Περιμένουμε τον Βασίλη να έρθει κοντά μας, να τον δούμε ξανά στο γήπεδο στο 100% υγιής και να πάμε ακόμη καλύτερα. Κάθε φορά που παίζουμε στο γήπεδο μας, έχουμε στόχο τη νίκη, μπροστά στο κοινό μας παίζουμε ακόμη καλύτερα και θεωρώ πως εξαρτάται από εμάς το τι θα γίνει σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις".

Τόμιτς: "Ο Γουότερς έκανε το καλύτερο του παιχνίδι"

Ο Μίλαν Τόμιτς από την πλευρά του στάθηκε στην απόδοση του Ντόμινικ Γουότερς: "Επειδή έπαιζαν χωρίς τρεις παίκτες, μας έκανε εμάς των προπονητών τη δουλειά δυσκολότερη για να προετοιμάσουμε την ομάδα. Οι παίκτες μας έκαναν αυτά που τους είπαμε στα αποδυτήρια στο 100%. Ελέγξαμε το παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε στα τελευταία 3:30’’ λεπτά, με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά και έχουμε δει τι μπορεί να γίνει φέτος. Σίγουρα ο Γουότερς έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια, πιστεύω μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα. Ξέρουμε καλά τι μπορεί να δώσει αυτός ο παίκτης, στην αρχή έψαχνε να βρει τα πατήματα του και τώρα θεωρώ πως μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα.

Κάθε εβδομάδα υπάρχουν εκπλήξεις, τώρα πρέπει να νικήσουμε Νταρουσάφακα και Γαλατά και βλέπουμε μετά. Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου, έρχεται το “πρέπει”. Θεωρώ πως η ομάδα μας είναι μαθημένη, έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση. Συνεχίζουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ