EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Να μάθουμε από τα λάθη μας"

Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 14 πόντους στο ματς και στις δηλώσεις του στάθηκε ψύχραιμος, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να μάθει από τα λάθη της. Παπαπέτρου: "Η Εφές ήταν πιο έτοιμη, πιο δυνατή".

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στα φετινά φιλικά προετοιμασίας του, ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών στο παιχνίδι, Ματ Λοτζέσκι, με 14 πόντους, αναφέρθηκε στο παιχνίδι. Στις δηλώσεις του ήταν ψύχραιμος, όπως και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τους δύο παίκτες να τονίζουν πως η ομάδα θα πρέπει να μάθει από τα λάθη της.

Ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε πως: "Καμιά ήττα δεν είναι καλή, αλλά μαθαίνεις από τα λάθη σου από τέτοια ματς. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και μαθαίνουμε ακόμη αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Έχουμε χρόνο, δύο εβδομάδες ακόμη, οπότε θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Παπαπέτρου: "Η Εφές ήταν πιο έτοιμη, πιο δυνατή"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε: "Δεν μπήκαμε καλά, κάναμε λάθη στο ξεκίνημα και δεχθήκαμε εύκολους πόντους. Δεν καταφέραμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι λόγω του ότι η Εφές ήταν πιο δυνατή και πιο έτοιμη. Ήταν μια χρήσιμη ήττα, θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα μάθουμε από αυτά. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε και στη διοργάνωση που ήταν εξαιρετική. Θα είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα, που θα είναι διαφορετική με περισσότερα παιχνίδια. Φέτος, θέλουμε να παίξουμε πιο δυνατά, πιο γρήγορα και να εκμεταλλευτούμε την αθλητικότητα μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ