EUROLEAGUE

Λεπενιώτης: "Έχουμε φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο"

Λεπενιώτης: "Έχουμε φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο"

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την βράβευση του Ολυμπιακού στα Marketing Awards της Euroleague.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" με τους Γιάννη Φιλέρη, Στέφανο Τριαντάφυλλο και Γιάννη Σταυρουλάκη για την πρώτη θέση των Πειραιωτών στα Marketing Awards της Euroleague.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη δημιουργία και τη λειτουργία του επίσημου καναλιού της ομάδας στο Υoutube, τονίζοντας: "Είναι ένα βραβείο που απονέμει η Ευρωλίγκα στα τρία καλύτερα προγράμματα μάρκετινγκ της σεζόν και είναι ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίζεται τόσο στη Euroleague όσο και το Eurocup. Φέτος παρουσιάσαμε το κανάλι στο youtube. Είναι το νούμερο ένα κανάλι στην Ευρώπη από ομάδες μπάσκετ. Έχουμε περίπου 45.000 συνδρομητές. Είναι η τέταρτη χρονιά που βραβευόμαστε και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι μετά από χρόνια έχουμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και κάνουμε δικές μας παραγωγές. Η συνδετικότητα μαζί με τα υπόλοιπα social media δίνουν μια μεγάλη δυναμική στο κανάλι μας".

Παράλληλα μίλησε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να προβληθούν ζωντανά αγώνες του Ολυμπιακού από το επίσημο κανάλι του στο Youtube: "Για την ώρα δεν μπορούμε να δείξουμε live αγώνες καθώς τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικά κανάλια. Σε συνεννόηση με τον OTE σχεδιάζουμε κάποια πράγματα για το μέλλον. Στην Ευρωλίγκα γνωρίζουν την απήχηση που έχουν στο κοινό τα κανάλια που διαθέτουν οι ομάδες κι εμείς είμαστε σε επαφή με τους παρόχους για να συνεχίσουμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω, πως είδαμε κάποιες μελέτες της Ευρωλίγκας και είναι μεγάλη βοήθεια της ιστοσελίδας του Sport24.gr και της Euroleague Greece, σε αυτό το κομμάτι. Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά από τα ηλεκτρονικά Μέσα" .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ