EUROLEAGUE

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Λαμποράλ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Λαμποράλ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς της Παρασκευής (24/10, 21:30) κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ. Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση. Αποφασισμένοι οι παίκτες να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα.

Ύστερα από το έκτακτο... meeting την Δευτέρα (20/10) στο ΣΕΦ, μεταξύ του προπονητικού-τιμ και των παικτών, με τον Μίλαν Τόμιτς να αναλύει τα λάθη της ομάδας, βάζοντας παράλληλα και τις φωνές στους παίκτες του ώστε να τους αφυπνίσει, την Τρίτη (21/10) οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (24/10, 21:30), κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ, για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Η προπόνηση, η οποία ήταν αυξημένη σε διάρκεια, δεν είχε απρόοπτα, με τους ερυθρόλευκους να αναλύουν το παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα, δουλεύοντας στο παρκέ την τακτική που θα ακολουθήσουν απέναντι στην ισπανική ομάδα. Οι Πειραιώτες ανέλυσαν τα λάθη τους, συζήτησαν για αρκετή ώρα μεταξύ τους, έκαναν την αυτοκριτική τους και από κοινού αποφάσισαν πως θα πρέπει άμεσα να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα, λειτουργώντας καλύτερα σαν σύνολο και ύστερα σαν μονάδες.

Στόχος τους να σημειώσουν την δεύτερη σερί νίκη τους στη φετινή διοργάνωση, ύστερα από το "διπλό" στη Βαλένθια (68-71), στην φετινή τους ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, καθώς το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν έχει αφαιρέσει τον γύψο από το δεξί του χέρι, καθώς είχε σπάσει ένα δάκτυλο, ακολουθεί φυσιοθεραπείες και σταδιακά θα ξεκινήσει να προπονείται με μπάλα. Η επιστροφή του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς υπολογίζεται σε περίπου μία βδομάδα. Πέρα από τον Αμερικανό φόργουορντ, νοκ-άουτ από την αναμέτρηση (όπως και από τις προπονήσεις) βρίσκονται και οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Πρίντεζης, οι οποίοι και αναρρώνουν.

Φήμες, τέλος, μιλούν για αποχώρηση του Χρήστου Παππά (ήταν μέχρι πρότινος ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργο Μπαρτζώκα) από το προπονητικό team της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ