EUROLEAGUE

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΤΣΣΚΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΤΣΣΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Εκτός προπόνησης οι Αθηναίου και Αγραβάνης και είναι αμφίβολοι ενόψει Μόσχας. Οι Πειραιώτες θα πάνε δίχως άγχος για το "διπλό" στην Ρωσία.

Ύστερα από την νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ με 83-76, οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Οι Πειραιώτες την Παρασκευή (12/2) το βράδυ (19:45) θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα

Εκτός προπόνησης έμειναν τόσο ο Γιάννης Αθηναίου, όσο και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από κάκωση στην ποδοκνημική, ενώ ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ συνεχίζει να έχει στομαχικές διαταραχές. Η συμμετοχή τους για την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ χαρακτηρίζεται αμφίβολη. Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη φάση του TOP-16, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς ταλαιπωρείται με θλάση στον δικέφαλο.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν την δυναμική της ΤΣΣΚΑ, ξέρουν πως θα αντιμετωπίσουν έναν ισχυρό αντίπαλο, με γεμάτο ρόστερ, ο οποίος παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, ειδικά στην επίθεση (έχουν μέσο όρο 90 πόντους και μοιράζουν 20 ασίστ ανά παιχνίδι), αλλά θα ταξιδέψουν στην Ρωσία με στόχο την εκτός έδρας νίκη. Αυτή την φορά δεν υπάρχει το "πρέπει" που είχαν στο ματς κόντρα στην Χίμκι και δίχως άγχος θα διεκδικήσουν στα ίσα το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Μόσχα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ