EUROLEAGUE

Κρέσπι: ''Καλός αμυντικός ο Σπανούλης''

Κρέσπι: ''Καλός αμυντικός ο Σπανούλης''

Η Λαμποράλ Κούτσα δοκιμάζεται στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (24/10, 21:30) και ο κόουτς των Βάσκων, Μάρκο Κρέσπι, υπενθύμισε τους back2back τίτλους των Πειραιωτών και στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη (VIDEO).

Οι Βάσκοι ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στην Euroleague κόντρα στη λιθουανική Νεπτούνας όμως δεν έχουν κάνει ακόμη... ποδαρικό στην ACB, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το καλεντάρι της Euroleague στέλνει τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/10, 21:30) και ο Μάρκο Κρέσπι έκανε ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη και παραδέχθηκε ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν καλύτερο σύνολο σε σχέση με πέρσι.

''Ένα από τα κλειδιά της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό θα είναι η άμυνα. Νομίζω πως όλες οι ομάδες που είχα την τύχη να κοουτσάρω κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχαν την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση! Πέρα από τις συμβουλές και τα συστήματα, το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία των παικτών που θα βρίσκονται στο παρκέ! Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει δυο φορές την Euroleague τα τελευταία χρόνια ενώ διαθέτει καλύτερη ομάδα σε σχέση με την περσινή χρονιά. Όλοι στέκονται στον Σπανούλη, στο επιθετικό παιχνίδι του και στις αποφάσεις του στις δύσκολες στιγμές όμως είναι επίσης ένας πολύ καλός αμυντικός''.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ