EUROLEAGUE

Κοντονής: "Μεγάλη η επιτυχία του Ολυμπιακού"

Κοντονής: "Μεγάλη η επιτυχία του Ολυμπιακού"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την παρουσία του στο Final Four της Μαδρίτης ενώ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία των φιλάθλων στο Barclaycard Center.

Ο Σταύρος Κοντονής, βρέθηκε στο Barclaycard Center και παρακολούθησε διά ζώσης τις προσπάθειες του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη τους Πειραιώτες για την πορεία τους στο Final Four ενώ την επόμενη εβδομάδα θα δεχτεί τους δευτεραθλητές Ευρώπης και τη διοίκηση των "ερυθρόλευκων".

"Παρακολούθησα από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον τελικό, ο οποίος δεν κατάφερε να κατακτήσει το ευρωπαϊκό κύπελλο, όμως η επιτυχία του είναι μεγάλη. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική πορεία του αλλά και την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης. Επίσης δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην υποδειγματική παρουσία των φιλάθλων. Ήταν πολύ θετικό ότι Έλληνες, Ισπανοί, Τούρκοι, Ρώσοι παρακολούθησαν δίπλα-δίπλα τον τελικό και όχι μόνο δεν έγινε το παραμικρό, αλλά όλοι χάρηκαν αυτή τη γιορτή" δήλωσε σχετικά στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ