EUROLEAGUE

Κατσίβελης: "Από την άμυνα παίρνουμε ψυχολογία"

Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα για τον Ολυμπιακό, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του στο Euroleague Greece ο γκαρντ των Πειραιωτών, Δημήτρης Κατσίβελης.

Το 4Χ4 μπορεί να έχει έρθει, όμως κανείς στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν εφησυχάζει. Και πώς μπορεί να το κάνει, άλλωστε, από τη στιγμή που η συνέχεια περιλαμβάνει μια σειρά από δύσκολες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Αναντολού Εφές (29/01, 21:45) στην Τουρκία.

Ένας από τους παίκτες που θα βασιστεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην αναμέτρηση που έρχεται, ο Δημήτρης Κατσίβελης, μίλησε στο Euroleague Greece για το παιχνίδι στη γειτονική χώρα, ενώ περιέγραψε και το πλάνο της ομάδας του.

Σχετικά με τον βαθμό δυσκολίας αναμετρήσεων όπως αυτή που έρχεται τόνισε "Έχουμε ένα καλό σερί. Όταν κερδίζεις συνέχεια δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, αλλά να μείνεις προσγειωμένος. Η Εφές προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και να παίζουμε χωρίς άγχος, ενώ πρέπει να δώσουμε έμφαση και στην άμυνα για να έρθει η νίκη".

Τον ρωτήσαμε εάν παίζει ρόλο το αήττητο της ομάδας και ξεκαθάρισε ότι "κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Μπορεί να έχουμε τέσσερις νίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Το Top 16 είναι αρκετά μεγάλο και πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να διεκδικούμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να πάρουμε τη νίκη".

Όσο για το πλάνο των "ερυθρόλευκων". "Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Από εκεί θα πάρεις καλή ψυχολογία, αλλά και εύκολους πόντους στην επίθεση. Φέτος, για τον Ολυμπιακό όλα ξεκινάνε από εκεί, ξεκάθαρα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ