EUROLEAGUE

"Καθαρή" η μαγνητική του Μιλουτίνοβ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ χτύπησε ελαφρά στο γόνατο, έκανε εξετάσεις και η μαγντική ήταν "καθαρή". Θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα λάβει μέρος στα παιχνίδια κόντρα στην Εφές στην Πόλη.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αγωνίστηκε μόλις 8 λεπτά στον δεύτερο προημιτελικό αγώνα των playoffs κόντρα στην Εφές στο ΣΕΦ, καθώς σε μία διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άτσαλα στο παρκέ και χτύπησε στο γόνατο.

Του δημιουργήθηκε αιμάτωμα, αισθάνθηκε μικρές ενοχλήσεις και οι "ερυθρόλευκοι" προτίμησαν να τον προφυλάξουν ενόψει της συνέχειας. Ο τραυματισμός του δεν ήταν ανησυχητικός, αλλά για να το επιβεβαιώσουν στον Ολυμπιακό, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ πήγε και έκανε εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν "καθαρά", ο Σέρβος σέντερ δεν έχει κάτι σοβαρό και σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας. Είναι δεδομένη η συμμετοχή του στα παιχνίδια της Κωνσταντινούπολης και η συμμετοχή του θα είναι πολύτιμη, καθώς στο πρώτο ματς της σειράς έκανε την "ζημιά" στους Τούρκους (11π, 5/9δ, 7ρ).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ