EUROLEAGUE

Κατάμεστο το ΣΕΦ

Κατάμεστο το ΣΕΦ
INTIME SPORTS

Ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Ρεάλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το Φαληρικό Στάδιο αναμένεται να είναι γεμάτο και σήμερα (23/4).

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας της Ρεάλ Μαδρίτης με 78-76 και μείωσε τη σειρά των προημιτελικών στη Euroleague σε 2-1, καθώς είχαν προηγηθεί οι δύο ήττες στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Ο κόσμος των Πειραιωτών γέμισε το Φαληρικό Στάδιο και ενίσχυσε την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος των "ερυθρολεύκων" που στηρίζει από την αρχή της σεζόν τους παίκτες της ομάδας με την παρουσία του, έδωσε ώθηση στον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη και να μείνει ζωντανός στη κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στο φάιναλ-φορ που θα γίνει στο Μιλάνο.

Οι Πειραιώτες πήραν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ και κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του ματς. Παρόλα αυτά, ακόμα και όταν η Βασίλισσα επέστρεψε στο παιχνίδι ο κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι πέτυχαν τον στόχο τους. Από εκεί και πέρα και στο σημερινό (23/4) παιχνίδι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει για τα εισιτήρια: " Εισιτήρια τέλος. Μέσα σε λίγες ώρες εξαφανίστηκαν όλα τα εισιτήρια για τον τέταρτο προημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ".

Δείτε videos από την πρώτη αναμέτρηση στο ΣΕΦ:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ