EUROLEAGUE

Απομένουν 400 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις

Απομένουν 400 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (18/4, 21:15) θα υποδεχθεί την Ζάλγκιρις και οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν πως απομένουν 400 εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς της EuroLeague,.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθεί την Ζάλγκιρις (18/4, 21:15) για τα προημιτελικά της EuroLeague και οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν πως 400 εισιτήρια.... αναζητούν κάτοχο.

Οι "ερυθρόλευκοι" κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον πρώτο αγώνα της σειράς με την ομάδα της Ζάλγκιρις ενημέρωσαν πως απομένουν 400 εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε πως "εύχομαι το γήπεδο να είναι γεμάτο και ο κόσμος να είναι θετικός με την ομάδα του, να την παροτρύνει και με την φωνή του να βοηθήσει τους παίκτες να κάνουν ό,τι καλύτερο μέσα στο γήπεδο".

Όσον αφορά το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στον τελικό με την Ραβένα, ήταν στις θέσεις στο κέντρο του γηπέδου, ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" παρατήρησε πως " τι θέλετε; Να κάνω και τον οργανωτή κερκίδας (σ.σ. είπε αστειευόμενος); Όντως, όταν το είδαμε στον τελικό του βόλεϊ από τα επίσημα ήταν εντυπωσιακό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ